اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

زنگ خطر ایجاد فتنه در کمپین نامزد اصلاحات

اظهارات نابخردانه‌ای که باعث ایجاد فتنه ۸۸ شد، در ۱۴۰۳ می‌تواند بلوایی دیگر به پا کند و جرقه آن را کسی نزده است جز همان که در کارنامه خود امضای برجام دارد، باعث ایجاد رکود و مشکلات بزرگ اقتصادی شد و درنهایت برای مردم عایدی چندانی نداشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۵۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

زنگ خطر فتنه ظریف در کمپین نامزد اصلاحات

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ وزیر امور خارجه پیشین کشورمان این روزها تمام وقت در خدمت یکی از نامزدهای مورد حمایت اصلاح طلبان است؛ هرچند در ستاد انتخاباتی همان نامزد صف طویلی از شخصیت های وابسته به این جناح برای حمایت یا در ادامه، گرفتن پست و سمتی حضور دارند. 

جوانان این مرز و بوم از یاد نبرده اند زمانی که همسر یکی از عناصر برجسته اصلاحات بعد از انداختن رأی خود به صندوق در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 اعلام کرد، «اگر تقلب شد، بریزید تو خیابونا»!


در این میان انتشار چند نظرسنجی معتبر ملی همچون ایسپا یا صداوسیما که نشان دهنده اقبال جامعه به سمت نامزدهای جبهه انقلاب و کسانی است که تمایل قاطعی به ادامه دادن راه شهید آیت الله رئیسی دارند، به همراه استقبال نه چندان گرم از نامزد اصلاح طلبان در چند شهر مختلف در مقایسه با استقبال پرشور از نامزدهای رقیب باعث شده است جریان اصلاحات دانسته یا ندانسته بازی خطرناکی را در پیش بگیرند.


وزیر امور خارجه پیشین کشورمان چهارشنبه شب و بیش از یک هفته تا چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همایش حامیان نامزد اصلاح طلبان در برج میلاد در خوشبینانه ترین حالت، از سر هیجان مدعی شد، «شنبه ۹ تیر از رئیس جمهور پزشکیان استقبال خواهیم کرد». استفاده از این تعبیر در دایره لغات سیاسیون کشور تازگی ندارد و اگر بخواهیم بدبینانه و مشکوک به ماجرا بنگریم، می تواند جرقه ایجاد فتنه و آشوب در کشور به وسیله حامیان اصلاحات باشد.

 
در حافظه تاریخی ملت ایران، فتنه 88 نماد استفاده از چنین تعبیر خطرناکی است. جوانان این مرز و بوم از یاد نبرده اند زمانی که همسر یکی از عناصر برجسته اصلاحات بعد از انداختن رأی خود به صندوق در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 اعلام کرد، «اگر تقلب شد، بریزید تو خیابونا»! مدتی نگذشته بود که پس از پایان رأی گیری و قبل از اعلام نتیجه، نامزد مطلوب اصلاحات و از عناصر اصلی فتنه همان سال در نشست خبری، خود را برنده قطعی انتخابات دانست.


هدف از این مقایسه نزدیکی و شباهت دو رخداد است؛ همان اظهارات نابخردانه ای که باعث ایجاد فتنه 88 شد، در 1403 می تواند بلوایی دیگر به پا کند و جرقه آن را کسی نزده است جز همان که در کارنامه خود امضای برجام دارد، باعث ایجاد رکود و مشکلات بزرگ اقتصادی شد و درنهایت برای مردم عایدی چندانی نداشت.


اظهارات نسنجیده وزیر امور خارجه پیشین کشورمان می تواند باعث ایجاد آشوب و چنددستگی در کشور شود؛ درحالی که جمهوری اسلامی ایران به تازگی در حال زدودن گردوخاک فتنه های دو سال اخیر است و البته برخی زخم های فتنه 88 همچنان بر پیکر جامعه نمود دارد.


در آستانه برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از حامیان و همراهان نامزدها انتظار می رود مراقب اظهارات و رفتارهایشان باشند، زیرا کوچک ترین خطایی حتی سهوی می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد. در این میان از دستگاه‌های نظارتی و امنیتی نیز انتظار می رود بیش از پیش هشیار باشند و بیماری را قبل از حادث شدن درمان کنند.

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
0
0
الکی جو ندید ،اقای زاکانی هم در مناظره به دکتر پزشکیان گفتند که شما دارید با رئیس جمهور حرف میزنید،پس اینم یه فتنه دیگه هستش،!؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار